بالابر فروشگاهی و نکاتی که باید بدانیم

بالابر فروشگاهی و نکاتی که باید بدانیم

بالابر فروشگاهی چیست؟

بالابر فروشگاهی عنوانی است برای بالابرهای باربر کفی که معمولا در فروشگاه ها و کارگاه ها مورد استفاده قرار میگیرند. بالابرهای باربر فروشگاهی در اصل برای جابجایی بار بین دو ایستگاه مورد استفاده قرار میگیرند و میتوانند کاربردهای بسیار مفیدی داشته باشند. در زیر چند نکته مهم در انتخاب و پیش از خرید بالابر فروشگاهی عنوان شده که میتواند مورد توجه خریداران قرار گیرد.

در انتخاب ظرفیت بالابر فروشگاهی دقت کنید!

احتمالا اگر برق سه فاز در اختیار داشته باشید هیچ محدودیتی در ظرفیت بالابر وجود ندارد. اگرچه باید بدانید که ظرفیت دستگاه در قیمت تمام شده، هزینه های مصرف برق، همچنین هزینه های سرویس و نگهداری و لوازم مصرفی تاثیر مستقیم دارد. بنابراین بهتر است ظرفیت بالابر را متناسب با نیاز واقعی در نظر بگیرید. اگر نیاز شما بطور متوسط جابجایی بارهایی با حداکثر 100 کیلوگرم است؛ شاید بد نباشد که دستگاهی با ظرفیت واقعی 150 کیلوگرم یا 200 کیلوگرم نصب کنید. ولی احتمالا در نظر گرفتن ظرفیت 500 کیلوگرم بار برای روزی که شاید نیاز شود باری به این سنگینی جابجا شود منطقی نیست.

دستگاه های بالابر فروشگاهی در حالت عادی معمولا ظرفیتی بین 150 تا 250 کیلوگرم بار دارند. فراموش نکنید باری که روی دستگاه گذاشته میشود باید قابل جابجایی توسط یک یا دو نفر کارگر باشد. با نصب دستگاهی با ظرفیت بیش از حد نیاز، هزینه های خرید، نصب، مصرف انرژی، تعمیرات و نگهداری و استهلاک دستگاه اضافه خواهد شد.

ایمنی را در اولویت قرار دهید!

بالابرهای فروشگاهی دستگاه های کاملا ایمنی نیستند و نباید بعنوان آسانسور برای حمل مسافر استفاده شوند. به هرحال باید اطمینان حاصل کنید تا در ساخت و نصب دستگاه اصول ایمنی اولیه رعایت شده است. یک بالابر فروشگاهی هیدرولیک مجهز به شیر ایمنی ترکیدگی (راپچرولو) و پاراشوت (ترمز استحفاظی) ایمنی بالاتری دارد. بهتر است دیواره پلتفرم (کفی) به اندازه کافی بلند باشد. تا در استفاده از دستگاه دسترسی به قسمت های محرکه ثابت و متحرک دستگاه محدود شود. بهتر است سه طرف بالابر با حفاظی مناسب پوشیده شود.

بهتر است بالابر به یک آلارم برای هشدار در هنگام حرکت مجهز شود. حرکت بالابر با این هشدار میتواند توجه اطرافیان را جلب کرده و از بروز حوادث جلوگیری شود. توصیه میشود شاسی های فرمان بنحوی تنظیم شوند که برای حرکت دستگاه لازم باشد انگشت دائما روی شاسی قرار گیرد.

پیشنهاد میشود مدار فرمان بالابرهای فروشگاهی با ولتاژ ضعیف مثلا 24 ولت عمل کند. در این صورت از خطرات برق گرفتگی جلوگیری شود. همچنین وجود سنسورهای فرار در دستگاه بسیار ضروری است. بالابر فروشگاهی با سیستم هیدرولیک باید به یک شیر دستی تحلیه مجهز باشد. بالابر با این شیر در شرایط قطع برق بصورت دستی به سمت پایین حرکت کند.

کابین بالابر فروشگاهی 

کابین بالابر فروشگاهی باربر، همان پلتفرم یا کفی آن است. در واقع قسمت متحرک دستگاه که بار روی آن قرار میگیرد. پیشنهاد میشود جنس کف کابین از ورق آجدار یا متریال مشابهی انتخاب شود تا از لغزش بار جلوگیری شود. بخش مهمی از کابین دیواره های محافظ آن است. برای ایمنی بیشتر چند نکته در رابطه با دیواره ها وجود دارد. 

بهتر است تمام اضلاعی کابین که ورود و خروج از آنها صورت نمیگیرد دارای دیواره محافظ باشند. بعنوان مثال اگر ورود و خروج از دو سمت مقابل هم انجام میشودبهتر است دو ضلع دیگر دارای دیواره باشند. نکته دوم ارتفاع دیواره ها است. توصیه میشود برای ایمنی بیشتر دیواره ها ارتفاعی به اندازه حداقل 180 سانتیمتر داشته باشند. و در نهایت، جنس دیواره ها بهتر است طوری انتتخاب شود که پوشش کامل داشته باشد. بعنوان مثال، بهتر است بجای دیواره های نرده ای یا توری و مشبک از ورق های کامل استفاده شود.

آگهی های مرتبط با این مطلب

ایران بالابر اصفهان
7

ایران بالابر اصفهان

قیمت : 100 تومان
اصفهان ، اصفهان

ایران بالابر اصفهان : فعال در زمینه بالابرهای خانگی در شهرهای اصفهان ، تبریز ، قم ، تهران سایر فعالیت های شرکت : طراحی ، […]

بالابر هیدرولیکی نفری
1

بالابر هیدرولیکی نفری

قیمت : 22,000,000 تومان
تهران ، تهران

بالابر هیدرولیکی برای حمل نفر و بار در خانه و مغازه و …… با کیفیت عالی و ضمانت نامه