بالابر ساختمانی
بالابر مصالح بر ساختمانی را می توان از جمله پرکاربردترین تجهیزات یا ماشین آلات کوچک ساختمانی دانست که در بیشتر کارگاه های ساختمانی، معدنی و عملیات حفر چاه مورد استفاده قرار می گیرد. در این صفحه با سازندگان و تولیدکنندگان، فروشندگان و تعمیرکاران بالابر مصالح ساختمانی آشنا می شوید. همچنین اگر در این زمینه فعالیت میکنید میتوانید براحتی محصول، خدمات و کسب و کار خود را به مخاطبان معرفی کنید.
همه چیز درباره بالابرهای ساختمانی!
بالابر ساختمانی چیست؟
بالابر ساختمانی را با نام های بالابر مصالح بر یا بالابر مصالح ساختمانی نیز میشناسند. بالابر مصالح بر وسیله ای است پرکاربرد که در اغلب عملیات ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. بالابر مصالح بر متشکل از یک وینچ است که با الکتروموتور و گیربکس عمل می کند. بوسیله این نوع بالابر حمل مصالح به طبقات ساختمان یا ترازهای مورد نظر صورت می گیرد. بالابرهای مصالح ساختمانی معمولا با برق تک فاز 220 ولت شهری کار میکنند و ظرفیت بار بین 100 تا 200 کیلوگرم دارند. اگرچه دستگاه هایی با ظرفیت بالاتر مانند بالابرهای ساختمانی 500 کیلویی و 1000 کیلویی که با برق سه فاز عمل می کنند توسط سازندگان و فروشندگان عرضه می شود.
کاربرد بالابر مصالح بر ساختمانی چیست؟
- بالابر مصالح بر ساختمانی یکی از پرکاربردترین تجهیزات مورد استفاده در عملیات ساختمانی است. این دستگاه پرکاربرد را میتوان در اغلب کارگاهی های ساختمانی، حفر چاه، کارهای معدنی و … مشاهده کرد. از جمله مهمترین کاربردهای بالابر ساختمانی عبارت اند از:
- ساخت ساختمان
- بازسازی و تغییرات ساختمان
- بالابر بارانداز
- حفر چاه
- عملیات فاضلاب
- عملیات معدن
انواع بالابر ساختمانی از نظر ظرفیت
مهمترین شاخص در دسته بندی بالابرهای ساختمانی ظرفیت بار است. نوع موتور و ولتاژ آن نیز به ظرفیت بار وابسته است. همچنین گیربکس از نظر نوع و سایز به نسبت ظرفیت بار تغییر می کند. بطور معمول در بازار انواع بالابر ساختمانی از نظر ظرفیت به محدوده 200 کیلوگرم، 500 کیلوگرم، 750 کیلوگرم و 1000 کیلوگرم تقسیم می شوند. البته لازم به یادآوری است که بیشترین کاربرد را بالابرهای 200 کیلویی تکفاز دارند. ظرفیت های بیشتر به کاربردهای خاص و صنعتی مربوط می شوند. قیمت بالابر ساختمانی نیز کاملا نسبت به نوع ظرفیت متغیر است.
بالابر ساختمانی تک فاز یا سه فاز
بالابرهای مصالح بر ساختمان همانطور که گفته شده از نظر ظرفیت دسته بندی می شوند. نوع برق (فاز و ولتاژ) الکتروموتور نیز بر مبنای ظرفیت بار دستگاه محاسبه و تعیین می شود.
با در نظر گرفتن ضرایب اطمینان و راندمان و … معمولا برای بالابرهایی با ظرفیت حداکثر 3 اسب از الکتروموتور تک فاز استفاده می شود. در ظرفیت بالاتر می بایست از برق سه فاز استفاده کرد. البته برای ظرفیت های کمتر از 3 اسب نیز می توان از موتورهای سه فاز بهره برد اگرچه عموما ترجیح داده می شود با توجه به شرایط کار و دسترسی آسان از موتورهای تک فاز استفاده شود.
قیمت بالابر ساختمانی
قیمت بالابر ساختمانی به عوامل زیر بستگی دارد:
- ظرفیت بار
- نوع الکتروموتور
- نوع گیربکس
- کیفیت و نوع پایه ها، شاسی و ریل بالابر
- کیفیت ساخت دستگاه (جوشکاری ها، اتصالات و …)
- کیفیت سایر اقلام دستگاه مانند سیم بکسل، قلاب، درام، بست ها و …
بالابر ساختمانی کوچک تک فاز
- بالابر ساختمانی تک فاز بهترین و متداول ترین نوع بالابر ساختمانی برای مصارف عادی و معمول است. بالابر ساختمانی تکفاز با برق 220 ولت شهری کار می کند و ظرفیت حداکثر 200 کیلوگرم دارد. این نوع بالابر با استفاده از یک موتور 1400 دور یا 3000 دور و فرکانس 50 هرتز عمل کرده و گیربکس متناسب خود را دارد. قیمت بالابر ساختمانی تک فاز بسته به نوع موتور، گیربکس و مشخصات سایر اجزا و قطعات متفاوت است.
اجزا و قطعات بالابر ساختمانی
بالابر مصالح بر از یک وینچ تشکیل شده که برای بالا بردن بار سیم بکسل به دور آن پیچیده میشود. در سوی مقابل برای پایین رفتن بار، سیم بکسل از دور درام وینچ باز میشود. این وینچ بصورت افقی روی ریل دستگاه حرکت کرده تا عملیات بارگیری و تخلیه بار آسان شود. ریل روی پایه ای سوار شده که می بایست استحکام کافی در برابر نیروهای وارد شده را دارا باشد. مهمترین اجزا و قطعات بالابر شانل موارد زیر می باشند:
- الکتروموتور
- گیربکس
- کلید بالابر
- درام
- سیم بکسل و قلاب بکسل
- کالسکه
- پایه
- باکت
موتور بالابر ساختمانی
بدون شک موتور بالابر مصالح بر مهمترین قسمت آن است. این وسیله در واقع یک ماشین الکتریکی است و به همین دلیل الکتروموتور نامگذاری شده است. الکتروموتورهای مورد استفاده در بالابرها باید گشتاور بالا، توان مناسب، و اجزای مقاوم و با کیفیتی داشته باشند. موتورها را می توان به دو نوع تک فاز و سه فاز دسته بندی کرد. موتورهای تک فاز لازم است دارای خازن و کلاچ قوی باشند. بطور کلی عملکرد، کیفیت و دوام دستگاه بالابر تا حد زیادی در گرو نوع موتور و کیفیت آن است.
از برترین برندهای الکتروموتور می توان به زیمنس، الکو یوگسلاوی، گوانگلو چین، استریم چین، اس بی ایتالیا و … اشاره کرد.
گیربکس بالابر ساختمانی
- گیربکس یا همان جعبه دنده یکی دیکر از مهمترین اجزای بالابر مصالح است. در بالابرهای ساختمانی گیربکس نقش انتقال نیرو، تغییر راستای نیرو، تبدیل سرعت و قدرت را دارد. گیربکس های مورد استفاده در این نوع بالابرها از نوع حلزونی هستند که سایز و تیپ آنها بسته به مشخصات الکتروموتور و طراحی و محاسبات دستگاه متفاوت است. گیربکس های بالابر با توجه به شرایط کاری باید دارای استقامت و استحکام بالایی باشند. دنده های گیربکس فشار بالایی تحمل می کنند و بدین منظور از آلیاژهای دقیقی باید استفاده شود.
فیلم آموزش نصب بالابر ساختمانی
پرسش های متداول بالابر ساختمانی
بالابرهای ساختمانی معمول اغلب با ظرفیت 200 کیلوگرم و با برق تکفاز کار می کنند. بالابرهای ساختمانی با ظرفیت های 300 کیلوگرم و بالاتر تا 1000 کیلوگرم با برق سه فاز کار می کنند.
بالابرهای با ظرفیت 200 کیلوگرم می توانند با برق تک فاز و همچنین با برق سه فاز عمل کنند. ولی بمنظور دسترسی بهتر و ساادگی در نصب و راه اندازی و پیشگیری از خطرات برق گرفتگی مدل تک فاز بیشتر توصیه میشود.
قیمت بالابر ساختمانی تحت تاثیر مشخصات آن است که در این مقاله بطور کامل توضیح داده شده است. همچنین با توجه به تاثیر عمده قیمت الکتروموتور و آهن آلات با توجه به نوسانات قیمت در بازار قیمت دستگاه باید به روز شود. می توانید برای دریافت قیمت بروز دستگاه از فروشندگان بالابر که در این صفحه معرفی شده اند اطلاعات لازم را دریافت کنید.
مشخصات بهترین بالابر ساختمانی به مشخصات تجهیزات و قطعات مورد استفاده در آن و همچنین کیفیت ساخت و محاسبات مهندسی آن بستگی دارد. برای دریافت اطاعات لازم در این خصوصوص این مطلب را مطالعه کنید.
برترین شرکت ها و تولیدکنندگان بالابر ساختمانی
تولید و پخش انواع بالابر ساختمانی شاهین ابزار
بالابر ساختمانی مصالح بر10,500,000 تومانتهران ، تهران
تازه ترین مطالب بلاگ
- 5 مهر 1400بدون نظر
پاراشوت آسانسور،ترمز ایمنی
پاراشوت آسانسور وسیلهای برای محافظت از عملکرد ایمن آسانسور است و در شرایط اضطراری، هنگامی که سرعت کابین آسانسور بیش از سرعت تعیینشده توسط گاورنر کابین باشد یا طنابهای نگهدارنده تعلیق بریده شده یا شل است، کابین آسانسور را متوقف کرده و آن را در ریل راهنمای آسانسور نگه میدارد. ترمز ایمنی آسانسور نقش موثری […] - 2 مهر 1400بدون نظر
تفاوت قیمت آسانسور هیدرولیک و کششی
تفاوت قیمت آسانسور هیدرولیک و کششی یکی از موضوعات بحث بر انگیز همیشگی، تفاوت قیمت آسانسور هیدرولیک و کششی است. اگر به دنبال خرید آسانسوری باشید که امکان اجرای آن هم با سیستم کششی و هم سیستم هیدرولیک وجود داشته باشد احتمالا موضوعات گوناگونی از قبیل قیمت، کیفیت و کارآمدی، هزینه ها و ایمنی را […] - 1 مهر 1400بدون نظر
معایب آسانسور هیدرولیک
در این نوشته قصد داریم در رابطه با معایب آسانسور هیدرولیک تصویری واقعی ارائه کنیم. یکی از بحث های مهم در انتخاب نوع سیستم آسانسور بررسی مزایا و معایب انواع گوناگون است. ما پیشنهاد میکنیم از مفهوم مزایا و معایب در این بررسی ها استفاده نشود. زیرا انتخاب نوع سیستم آسانسور، موضوعی است که در […] - 30 شهریور 1400بدون نظر
درایو آسانسور
سازههای آسانسوری، سیستمهایی مکانیکی-الکترونیکی بسیار پیچیدهای هستند. که نصب و تعمیرات آن نیازمند دانش، تجربه و تخصص است. قطعات مکانیکی این دستگاه، موجب حرکت و انتقال نیرو شده و قطعات الکترونیکی به پردازش و ارسال فرمانهای مورد نیاز میپردازد. درایو آسانسور یکی از همان قطعات استراتژیک آسانسور بوده که تأثیر آن در کیفیت عملکرد دستگاه […] - 23 شهریور 1400بدون نظر
تابلو فرمان آسانسور
ساخت، تعبیه و بهرهبرداری از آسانسور در ساختمانها و بناهای بیش از 4 طبقه، طبق قانون نظام مهندسی و عمرانی، نیازمند داشتن دانش و اطلاعات کافی از قسمتهای مختلف تشکیلدهنده آن است. این قسمتها تمامی قطعات مکانیکی و الکترونیکی مورد استفاده را شامل شده و به مهندسین و سایر متخصصان آسانسور در راهاندازی و حل […] - 22 شهریور 1400بدون نظر
بهترین تابلو فرمان آسانسور
از آنجایی که آسانسور وسیلهای مکانیکی-الکترونیکی بسیار کاربردی است و بهجابهجایی افراد و بارها کمک میکند. استفاده از آن در بناها و سازههای تجاری، اداری، درمانی و مسکونی لازم و ضروری است. در این دستگاه از قطعات و اجزای مختلفی استفاده شده است تا بهترین کیفیت و کارایی را ارائه دهد. تابلو فرمان آسانسور یکی […] - 18 شهریور 1400بدون نظر
صفر تا صد نصب آسانسور
رؤیای انسان در گذشته، نقلوانتقال بدون صرف انرژی فراوان و به کمک عوامل خارجی بوده است. امروزه بسیاری از آن آرزوها، همچون آسانسور، به حقیقت درآمده و جامه عمل بر خود پوشاندهاند. آسانسور یکی از ضروریترین ابزارهای حملونقل مسافر در ساختمانها، ادارات، بیمارستانها، هتلها و کلیه بناهای بلند است. برجها، پاساژها، آسمانخراشهای تجاری، اداری و […] - 9 شهریور 1400بدون نظر
گاورنر آسانسور
امروزه آسانسورها ساختارهای پیچیدهتری پیدا کردهاند. امنیت جانی مسافران اولویت اول سازندگان آسانسورهاست. یکی از مهمترین قطعات آسانسور، قطعه جلوگیری از سرعت اضافی یا گاورنر آسانسور است. این قطعه به صورت اجباری در آسانسورها تعبیه میشود. برای ساخت و طراحی آسانسورها، قطعات زیادی استفاده میشوند. هر یک از این قطعات عمل به خصوصی انجام میدهند. […]